torsdag 31 mars 2011

Norwegian lanserar ny direktlinje från Stockholm till Israel, med start den 26 juni.

Norwegian lanserar ny direktlinje från Stockholm till Israel, med start den 26 juni. Detta är ett fantastiskt tillägg till det nuvarande utbudet. Flyglinjen kommer att trafikeras varje söndag, och flygtiden är cirka 4 timmar.
– Efterfrågan på turistdestinationen Israel ökar stort för varje år här i Sverige, bara det senaste året med 20 %.

Vi är väldigt glada över den nya flyglinjen och ser en stor potential med svenska resenärer till Israel. Tillsammans med nära och kära önskar vi att allmänheten ser det unika i Israel och passar på att besöka landet, säger Uri Taub, turistattaché för Israeliska Statens Turistbyrå för de nordiska och baltiska länderna, och Holland.

Norwegian lanserar första gången en helt ny destination från en annan stad än Oslo. Åsa Larsson, pressansvarig på Norwegian berättar att för de många människor i Sverige med rötter i Israel finns nu möjlighet att resa hem för att hälsa på familj och vänner till låga priser.

Biljetter kan köpas från och med idag, 30/3, på www.norwegian.com och priset för en enkel biljett inklusive skatter och avgifter är från 597 sek.

Tips på resemål. Stanna några dagar i Tel Aviv, besök fascinerande Jerusalem, hälsosamma Döda havet och härliga Galileen. Platserna ligger endast 1 timme respektive 2 timmar från Tel Aviv.

Tel Aviv. Det prestigefyllda magasinet, National Geographic har nyligen utnämnt Tel Aviv som en av världens bästa tio strandstäder. Magasinet kallar Tel Aviv ”Miami Beach on the Med”. Staden har många restauranger, barer och klubbar som har öppet till gryningen. En 13 km fräsch strand med möjligheter till både avkoppling och motion ligger ett kliv från Tel Aviv. Bege dig till Gordon Beach eller Banana Beach för att bada och njuta på ett strandcafé. Tel Aviv har nyligen även fått tredjeplatsen bland världens bästa storstäder av Lonely Planet och det är stadens avslappnade liberala kulturliv som hyllas.

Mer info: http://www.visit-tlv.com/

Jerusalem. Det ansedda New York baserade Travel + Leisure magasinets läsare har rankat Jerusalem till den bästa staden i Afrika och Mellanöstern. Bland världens kultur- och sevärdhetsdestinationer har läsarna i den populära Tripadvisor rankat Jerusalem till en sjunde plats, över London och Venedig. Enligt Tripadvisor har Jerusalem en djup kulturell och historisk betydelse. Religiösa pilgrimer har rest till Jerusalem i århundraden, men man behöver inte vara troende för att uppskatta den här stadens kulturella och historiska betydelse.

Mer info: http://www.jerusalem-oldcity.org.il/ och tour.jerusalem.muni.il/eng

OBS!!! Detta är inget första aprill skämt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar