måndag 22 augusti 2011

Vill Ni veta sanningen?

Vill Ni veta sanningen? jag publicerar sällan endast påståenden utan väljer att publicera fakta, nyheter som kommer från pålitliga källor. Det är viktigt att inte låta oss luras av vinklade nyheter som inte berättar hela sanningen. Rättvisa är någonting som är väldigt viktigt.

Det är extra viktigt (det är alltid viktigt att berätta sanningen) att informera om läget i Israel när det sker attacker från Gaza eller andra platser, en del media (TT) har för vana att köpa nyheter och de nyheter vi läser i svensk media är många gånger felaktig och vinklade och berättar inte hela sanningen.

Senaste nytt (klicka på länken), för att få en rättvis bild av det som för närvarande sker i södra Israel kan vi rekommendera er att läsa senaste nytt. Här samlar vi de senaste nyheterna från och om Israel.

Peter, Stockholm

"Medias bevakning av Gaza - Israel är intressant. När FN med hjälp av NATO bombar Libyen så rapporteras okritiskt att detta görs för att beskydda civila. När Israel bombar Gaza som en direkt följd av att civila i Israel angrips med raketer och granater från Gaza beskrivs detta i media som israeliska "hämndaktioner". Detta är vad som kallas för vinklad nyhetsförmedling. (bl.a. YLE)"  Detta gäller även svensk media (Peter).

Daniel Brunell, Finland

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar