måndag 17 augusti 2009

Res med oss till Israel - Vi kan Israel!


Israel4u.se - Res med oss till Israel!


I januari så kommer vi att arrangera vår första resa till Israel. Vill ni följa med på en spännande resa till det heliga landet? Om ni svarar "ja" på den frågan så är det dags att boka er resa. Vi arbetar för närvarande med de sista detaljerna inför resan. Vi har redan fått in ett flertal förfrågningar och om ni vill vara säkra på att följa med oss, boka nu.

Israel4u.se kommer bland annat att kunna erbjuda spännande utflykter. Bland annat Jeep Safari till Red Canyon, utflykter till Petra och Masada & Ein Gedi Spa, en romantisk Jeep Safari där ni ser solnedgången, Kamel ridning och besök vid ett Beduinläger, Guidade cykelturer med mera. Om ni gillar vatten sporter så kan vi erbjuda er spännande Båt utflykter, dykning, snorkling samt att ni kan simma med Delfiner eller om ni väljer någon annan av alla de vattensporter som erbjuds. Vi kommer även att erbjuda en "upptäck Israel resa" där ni får möjlighet att besöka många vackra och bibliska platser och städer. För mer information, var vänliga kontakta oss genom att skicka din fråga till info@israel4u.se, vi besvarar ditt mail inom 48 timmar.




Israel4u.se - Vi kan Israel!


2007 grundades Israel4u.se och jag kunde inte drömma om att det skulle bli så här lyckat. Vi har flera tusen besökare och det som är extra roligt är att vi har så många besökare ifrån andra länder. Hemsidan har nästan fler besökare ifrån USA än vi har ifrån Sverige.

I början var syftet att sprida positiva nyheter och fakta om landet jag älskar. Och det syftet har jag verkligen uppfyllt men tanke på hur många besökare hemsidan har. Men eftersom media allt för ofta väljer att visa en negativ bild av Israel så är det viktigt att fortsätta att informera om detta även i framtiden.

Efter ett lyckat möte med den Israeliska statens turistbyrå bestämde jag mig för att ta nästa steg, och det steget är att börja arrangera resor till Israel. Har nu fått en kontakt person i Eilat. Samma person var den som hjälpte en känd svensk researrangör att starta sina resor till Eilat för några år sedan.

Varmt välkomna till vår hemsida, här kan ni bland annat läsa artiklar om ekoturism, säkerhetsläget samt finna information om Israel och judendomen. Där kan ni också besöka vår shop eller se vår reklam film om Israel, eller så kan ni se våra vackra bilder ifrån Israel. Läs mer om turism och landet som resmål. Vad ni än söker så finner ni informationen på vår hemsida.


Välkomna!

Peter, Israel4u.se


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar