torsdag 15 juli 2010

Flygbolag, Diesenhaus Unitours och hemsidan



Flygbolag

Jag kommer inom kort att kontakta flera flygbolag angående ett samarbete. Många flygbolag flyger till Israel, men vi vill kunna erbjuda de lägsta priserna och därför kontaktar vi några flygbolag som vi tror kan erbjuda lägsta pris. Jag har flygit mycket själv och vet att det också är viktigt att det går smidigt, att man inte behöver vänta allt för länge om det är byte.

Därför kommer vi att kunna erbjuda billiga direktflyg samt billiga flyg där man måste byta. Detta beror på att det enda flygbolaget som flyger direkt, flyger mellan mars - november. Vi vill kunna erbjuda bra priser året om.



Diesenhaus Unitours

Nu är det nästan helt klart med vårt samarbete med Diesenhaus Unitours som är en av Israels största researrangör. Med deras hjälp så kommer vi att kunna erbjuda bra priser och ett stort kunnade då företaget funnits i många år och är välkända.

Snart kommer ni att kunna boka hotell, transporter, hyrbil, utflykter, gruppresor med mera. Det kommer att vara enkelt, bara klicka på ikonen, leta efter det ni söker, boka och betala direkt...kan det bli enklare?



Hemsidan

Som ni säker märkt så har vi förbättrat vår hemsida. Vi har gjort den ännu tydligare och nu finns det även en guestbook och en facebook grupp.

Det är glädjande att antalet personer som besöker vår site inte har minskat, utan istället ökat vissa månader. Sedan start så har vi hjälp många med information, bland annat har jag hjälpt några elever med deras examensarbete, frågorna och svaren finner ni på vår hemsida eller så kan ni klicka här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar