onsdag 16 september 2009

Res med oss till Israel - Vi kan Israel!

Res med oss till Israel - Vi kan Israel!

Jag har länge haft en dröm om att börja sälja resor till Israel. Och efter mitt möte med den Israeliska statens turistbyrå så är det inte längre en dröm.
Det finns redan nu ett antal researrangörer/organisationer som säljer resor till Israel. Två av dessa är Livets Ord och Shalom Tours som säljer slut på sina resor nästan omgående.

Jag har fått väldigt bra råd ifrån personer som arbetar med turism i Israel. Har också väldigt bra kontakter, både i Sverige och Israel.

Och med deras hjälp är jag säker på att Israel4u.se kommer att lyckas med detta.

Vi arbetar nu med de sista detaljerna inför resan nästa vinter. Vi har en kontakt person som hjälper oss på plats i Israel. Om ni vill följa med oss till Israel så går det bra att anmäla sig redan nu. Det har redan kommit in förfrågningar, så vänta inte för länge innan ni bokar.

Det handlar om upplevelser och spännande utflykter kombinerat med besök i Jerusalem och andra vackra och trevliga platser. Israel har så mycket att erbjuda er. Vill ni cykla, bergsklättra eller vandra? Vill ni besöka bibliska platser? Vill ni bo och övernatta i ett beduinläger? Vill ni simma med delfiner eller åka vattenskoter, bananbåt i röda havet? Vill ni följa med på jeepsafari eller vill ni rida kamel i öknen? Om ni svarar "ja" på dessa frågor så är våra resor något för dig. Vi kommer också att erbjuda andra paket, så vad ni än söker så kan ni lita på att ni finner det hos oss.

Varmt välkomna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar